Scentset giftbox

399 kr

Presentask med doft
Ett lyxigt, hotellinspirerat gåvopaket med doftpinnar och doftljus när du vill unna någon särskild – eller dig själv – något extra. I en elegant, svart presentask, som gör sig fint på soffbordet, finner du en doftflaska med pinnar och ett doftljus på 140 gram av 100 % rent sojavax. Båda är gjorda i mattsvart glas med antik guldtext.

Eterisk olja i en fyrkantig, mattsvart glasflaska, 100 ml, med sex svarta doftpinnar i trä. Varar i ca 3–4 månader. Ställ ett antal doftpinnar i oljan, beroende på hur stark doft du vill ha.  Efter några veckor kan du lägga till ytterligare pinnar och till och med vända dem upp och ner.

Doftljus gjort på 140 gram av 100 % rent sojavax i en mattsvart glasburk. Brinntid upp till 20 timmar, ljuset är bionedbrytbart och ekovänligt. Ställ ljuset på en värmeresistent yta och låt brinna i upp till två timmar så att det smälter jämnt på ytan. Håll barn borta från ljuset. Toppnoter såsom lavendel, kardemumma och saffran. Hjärtnoter såsom ros, trä och kryddnejlika. Basnoter såsom mysk, ambra och vetiver. Formgiven i Sverige, doft producerad i Frankrike.

I lager

Artikelnr: CCSOA001-9-1 Kategori: Etiketter: ,

Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellet till hemmet. Allt från handdukar, kuddar och bäddset: det ska kännas härligt och samtidigt som hemma. Vi ger dig den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.

Hållbarhet - planeten kan inte vänta

Vi arbetar effektivt med hållbarhetsfrågor och gör det yttersta för att ta fram hållbara produkter och för att klimatkompensera. Vi väljer ekologiskt eller återvunna fibrer och på många av våra produkter hittar du även märkningar från GOTS, Svanen och från Oeko-Tex.

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Kundtjänstnummer 0771-11 12 12
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

Om Oss

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

TEH_LOGOTYPE