Soapset giftbox

399 kr

En elegant, tredelad presentförpackning med 250 ml premiumhandtvål och 250 ml premiumhandkräm med en elegant träbricka i aske.

Ett elegant, tredelat set som får ditt badrum att se ut som ett femstjärnigt hotellbadrum. Morgan Madisons produkter är underbart hälsosamma för kroppen och även för miljön.

Tvålen: Innehåller mandarinolja som rengör och återfuktar din hud på djupet. Den steriliserar dina händer, tar effektivt bort alla bakterier och får händerna att dofta underbart.
Handkrämen: En berikad kräm som reparerar dina händer och gör dem otroligt mjuka. Utan att kännas kladdig. Håller dina händer unga!

I lager

Artikelnr: CCSOA001-9 Kategori: Etiketter: ,

Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellet till hemmet. Allt från handdukar, kuddar och bäddset: det ska kännas härligt och samtidigt som hemma. Vi ger dig den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.

Hållbarhet - planeten kan inte vänta

Vi arbetar effektivt med hållbarhetsfrågor och gör det yttersta för att ta fram hållbara produkter och för att klimatkompensera. Vi väljer ekologiskt eller återvunna fibrer och på många av våra produkter hittar du även märkningar från GOTS, Svanen och från Oeko-Tex.

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Kundtjänstnummer 0771-11 12 12
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

Om Oss

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

TEH_LOGOTYPE