Hållbarhet

NU är tiden då vi har chans att tänka om! Morgan Madison är ett varumärke med höga ambitioner.

I flera hundra år har vi människor förbrukat naturens resurser på ett nonchalant sätt och utan hänsyn till kommande generationer. I dag kan vi inte längre skylla på okunskap. Det är dags för både företag och privatpersoner att ta sitt ansvar!

Morgan Madison jobbar effektivt med hållbarhetsfrågor och ser det som en stor del av varumärket och av dess grundläggande värderingar. För oss är det t.ex. självklart att klimatkompensera.

Vi arbetar enbart med produkter som produceras på fabriker med rättvisa löner och arbetsvillkor. Du som kund ska kunna lita på att våra produkter håller det vi lovar och att ingen produkt innehåller några skadliga kemikalier.

Vi väljer alltid ekologiskt, återvunna fibrer eller fiber från energiskog så långt det är möjligt. På många av våra produkter finner du märkningar från GOTS, Oeko-Tex och från Svanen som är certifieringar för detta.

Vi vet vad som är viktigt och det är samma för oss alla på denna planet. Vi har därför satt upp precis lika höga ambitioner som marknadens absolut största bolag.

Morgan Madisons mål är:
Mål för 2020: 100 % av vår bomull ska komma från hållbara källor. 
Mål för 2030: 100 % av våra produkter ska vara tillverkade av återvunnet material eller komma från andra hållbara källor.
Mål för 2040: Morgan Madisons värdekedja ska vara klimatpositiv!

Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellet till hemmet. Allt från handdukar, kuddar och bäddset: det ska kännas härligt och samtidigt som hemma. Vi ger dig den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.

Hållbarhet - planeten kan inte vänta

Vi arbetar effektivt med hållbarhetsfrågor och gör det yttersta för att ta fram hållbara produkter och för att klimatkompensera. Vi väljer ekologiskt eller återvunna fibrer och på många av våra produkter hittar du även märkningar från GOTS, Svanen och från Oeko-Tex.

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Kundtjänstnummer 0771-11 12 12
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

Om Oss

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

TEH_LOGOTYPE