Vanliga frågor

Här samlar vi de vanligaste frågorna vi får från våra kunder. Har du en fråga som inte finns med här? Hör av dig till kundservice@morganmadison.se.

Vad är Morgan Madison?
Morgan Madisons vision är att ta hotellet till hemmet – du ska få känna samma härliga och lyxiga känsla varje dag.
Hur handlar jag hos er?
Vi använder Klarna Checkout i kassan där du på ett säkert sätt kan genomföra ditt köp så fort du har blivit identifierad. Det är ett smidigt och enkelt sätt att genomföra din beställning och du kan välja att betala på faktura eller att betala direkt med ditt bankkort.
Hur lång leveranstid har ni?
Standardleverans är 3-5 arbetsdagar. Vid vissa mer svårnådda geografiska områden kan leveranstider eventuellt förlängas något: 1-2 dagar extra. Skulle ytterligare förseningar uppstå kontaktar vi givetvis dig.
Vad kostar frakten?
Frakten kostar 69 kr och vi skickar med DHL så paketet är spårbart.

Vad händer om jag inte har fått min vara?
Kontakta kundservice på +46 734 43 30 60 eller skicka ett mejl till kundservice@morganmadison.se så tittar vi närmare på ditt ärende.
Jag vill bli återförsäljare hos Morgan Madison eller är intresserad av att höra mer om era produkter, vart vänder jag mig?
Kontakta oss på andreas@morganmadison.se eller ring till +46 734 43 30 60.

Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellet till hemmet. Allt från handdukar, kuddar och bäddset: det ska kännas härligt och samtidigt som hemma. Vi ger dig den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.

Hållbarhet - planeten kan inte vänta

Vi arbetar effektivt med hållbarhetsfrågor och gör det yttersta för att ta fram hållbara produkter och för att klimatkompensera. Vi väljer ekologiskt eller återvunna fibrer och på många av våra produkter hittar du även märkningar från GOTS, Svanen och från Oeko-Tex.

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Kundtjänstnummer 0771-11 12 12
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

Om Oss

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

TEH_LOGOTYPE