✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

 Om Morgan Madison                   

OM MORGAN MADISON

Vi på Morgan Madison har alltid älskat att bo på hotell och framför allt på boutiquehotell med sin personliga atmosfär, unika stil och lyxiga elegans. Deras fokus på att ge sina gäster en alldeles speciell upplevelse födde idén till Morgan Madison. Vår passion ligger i att göra det enkelt för dig att själv skapa den härliga hotellkänslan i ditt eget hem så att du kan njuta av den varje dag. Vi vill att du ska längta hem med oss.

Passion för doft och detaljer

Inredning är mycket mer än möbler och det är fascinerande hur en doft kan förändra och förstärka intrycket av ett rum. Dofter har en stark koppling till minnen och känslor, de skapar en värld du kan återvända till.

Dofterna i Morgan Madisons rumssprej, doftljus och krämparfym är framtagna tillsammans med några av de skickligaste nischparfymörerna i Frankrike och i Sverige. De väl valda blandningarna av rena parfymoljor är av absolut bästa kvalitet vilket gör att doften dröjer sig kvar längre.

Vår krämparfym i fast form tillverkas helt utan vatten och alkohol. Förutom sheasmör och druvkärneolja innehåller den bivax. Krämformeln avdunstar inte lika snabbt som en traditionell parfym och doftnoterna utvecklar sig på huden under flera timmar.

Vi ser potentialen i det lilla och jobbar bara med leverantörer som delar vår kärlek till ett förstklassigt hantverk. Vi kompromissar aldrig när det gäller våra produkters kvalitet och det ligger många provningar bakom varje doft.

Ännu mer hotellkänsla

Hur härlig är inte känslan av att få krypa ner mellan svala, krispiga lakan i en skön hotellsäng eller att få svepa in sig ett mjukt badlakan efter duschen. Morgan Madisons stilrena bäddset, handdukar och tvålset har tagits fram för att ge dig den där ultimata hotellkänslan hemma. Tvålsetet står på en vacker träbricka och med omtanke om naturen är flaskorna tillverkade av aluminium så att de enkelt kan fyllas på igen och igen. Eftersom vi älskar livet på hotell har vi även tagit fram ett sortiment med vackra dekorationsdetaljer som hjälper dig att skapa en inspirerande och varm atmosfär.

En hållbar framtid

Hållbarhet och ett starkt miljöengagemang går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Vi vet vad som är viktigt för framtiden, därför har vi satt upp precis lika höga ambitioner för hållbarhet som marknadens absolut största bolag.

Produktionen sker till största del i Europa och i Sverige och det är en självklarhet att våra frakter klimatkompenseras. Vi väljer alltid ekologiskt, återvunna fibrer eller fiber från energiskog så långt det är möjligt. Många av våra textiler är märkta med certifieringarna GOTS, Oeko-Tex och Svanen.

Du ska kunna lita på att våra produkter håller det vi lovar och att ingen produkt innehåller några skadliga kemikalier.

Frågor kring återförsäljning, B2B:
företagsförsäljning: sales@morganmadison.se

Läs mer…

Hållbarhet

Inredningstips

Hotell hemma