✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

RETURER

Ångerrätt

Som kund har du att rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och utseende. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med ditt köp så kan du självklart ångra dina produkter till oss inom 14 dagar efter att du mottagit dem. Du har därefter 14 dagar på dig att returnera varorna till oss. Vid en delleverans gäller det 14 dagar efter att du mottagit den sista varan på din lagda order. Vi förbehåller oss rätten till att göra ett eventuellt värdeminskningsavdrag ifall du som kund har undersökt varan i längre utsträckning än nödvändigt.

Väljer du att returnera varan så ska varan paketeras ordentligt i sin originalförpackning samt emballage, och varan ska vara i sitt ursprungliga skick. Om varan visar sig ej uppnå standarden för ursprungligt skick förbehåller vi oss rätten att göra ett värdeminskningsavdrag på produktens pris.
För att kunna hantera din retur så ta kontakt med vår kundtjänst på 0771-11 12 12 alternativt kundservice@morganmadison.se. Uppge ditt ordernummer, kundnummer och namn så hjälper vi dig direkt.

Returer skall skickas till vår adress som du finner nedan eller under Kontakta oss. Vänligen bifoga (länk) denna ångerblankett i ditt returpaket.

Transportansvar innebär att du ansvarar för att din försändelse kommer fram hel till oss. Packa därför gärna varorna extra noggrant så att de inte skadas under färden och använd gärna ett alternativ där du kan spåra försändelsen, till exempel paket eller rekommenderat brev. Vid retur av paket från utlandet är det väldigt viktigt att du märker paketet med RETUR för att undvika extra kostnader.

Återbetalning sker inom 14 dagar efter det att vi har mottagit meddelande om att du nyttjar din ångerrätt. Vi förbehåller oss dock möjligheten att invänta bevis om att returen är avsänd till oss alternativt när vi har mottagit returen. Då sker en utbetalning som kan ta 5-7 bankdagar. Återbetalningen sker också med samma betalsätt som ursprungligen har använts.

Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Returadress:
Postac – Morgan Madison
Maskingatan 6
274 30 Skurup

Reklamationsrätt
Du som kund ska alltid känna dig trygg och nöjd vid ett köp av oss. Morgan Madison AB tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Vi förutsätter då att alla skötselråd följts och att normal aktsamhet iakttagits.

Vid ett reklamationsärende rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst för snabbare hantering, de hjälper dig sedan vidare med ärendet. Du kommer då bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via e-post på felaktigheten/den defekta vara där felet tydligt framgår. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet på nytt och därefter skickas en ny vara till dig. Du betalar inget för frakten på den nya varan.
Vid en reklamation ska felet anmälas snarast eller så snart felet har upptäckts. Anmälan om fel på varan inom två (2) månader anses alltid vara inom rimlig tid. Vid en godkänd reklamation står vi som handlare för alla kostnader, inklusive all frakt.

Kontakt vid reklamation
Morgan Madison AB
Kundtjänst
Kundtjänst: 0771-11 12 12
E-post: kundservice@morganmadison.se