✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Black Line Bedset

995 kr

Tanken bakom Black Line var att designa ett exklusivt påslakanset med riktig hotellkänsla. Resultatet blev ett härligt vitt, krispigt påslakanset precis som på hotell men med en stilsäker detalj – en svart boudoirsöm. För att få den härliga hotellkänslan som påslakan på hotell, valde vi att tillverka vårt påslakanset i bomullspercale av 100 % ekologisk bomull. Detta ger en skön känsla mot huden, är snällt mot miljön och håller dig sval hela natten lång.

Vårt påslakanset med hotellkänsla är självklart producerat med människor och miljö i tanken. På Morgan Madison jobbar vi effektivt med hållbarhetsfrågor och ser det som en stor del av varumärket och av dess grundläggande värderingar. För oss är det t.ex. självklart att klimatkompensera. Morgan Madison arbetar enbart med produkter som produceras på fabriker med rättvisa löner och arbetsvillkor. Du kan som kund lita på att våra produkter håller det vi lovar och att ingen produkt innehåller några skadliga kemikalier.

Påslakansetet innehåller ett påslakan (150 × 210 cm) och ett örngott (50 × 60 cm). I samma kollektion hittar du ett paket med två stycken örngott, se HÄR

Beskrivning: Vit bomullspercale med boudoiresöm
Färg: White
Mått: 
50 x 60 cm, 150 x 210 cm
Kvalitet
: 100% bomull, Svanenmärkt, GOTS
Tvättråd: Maskintvätt 60 grader

I lager

Artikelnr: SCBL0001-1 Kategorier: , Etiketter: , ,