Säker betalning med Klarna

Snabb leverans med DHL

Trygg E-handel

gåvoset

Våra gåvoset är ett perfekt presenttips till någon du tycker om. I vårt sortiment hittar du ett doftset och tvålset, båda förpackade i en lyxig mattsvart presentask.

Gåvosetet med doft innehåller en doftspridare på 100 ml med eterisk olja med sex doftpinnar och ett elegant doftljus. Doften i gåvosetet är “Oriental Rose & Saffron” och kan beskrivas som en elegant och lätt kryddig doft av saffran med en underton av ros och mysk.

Vårt andra gåvoset innehåller en tvål och handkräm i doften “Spicy citrus” och en tillhörande elegant träbricka. Flaskorna är tillverkade i aluminium och enkla att fylla på när de tar slut. “Spicy Citrus” är en härlig doft med sandelträ, räscht inslag av citrus och med mjuk underton av vanilj. Med sin svarta design och mässingsdetaljer förhöjer detta gåvoset vilket badrum som helst och kommer vara en högt uppskattad inredningspresent att få.

Morgan Madisons gåvoset har tagits fram med omsorg, vi har noggrant valt ut vårdande ingredienser med egenskaper som du ska trivas i – våra produkter ska varken vara farliga för dig eller våra producenter.