✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

giftboxes

Våra presentförpackningar är en perfekt presentidé för någon du tycker om. I vårt sortiment hittar du ett doftset och ett tvålset, båda förpackade i en lyxig mattsvart presentförpackning.

Doftpresentlådan innehåller en 100 ml diffusor för eteriska oljor med sex doftpinnar och ett elegant doftljus. Doften i giftboxen är ”Oriental Rose & Saffron” och kan beskrivas som en elegant och lätt kryddig doft av saffran med en underton av ros och mysk.

Vår andra giftbox innehåller en tvål och en handkräm i doften ”Spicy Citrus” och en tillhörande elegant träbricka. Flaskorna är tillverkade i aluminium och är lätta att fylla på när de tar slut. ”Spicy Citrus” är en härlig doft med sandelträ, friska toner av citrus och mjuka undertoner av vanilj. Med sin svarta design och mässingsdetaljer kommer den här giftboxen att förhöja vilket badrum som helst och kommer att vara en mycket uppskattad dekorativ gåva.

Morgan Madisons giftboxes har utvecklats med stor omsorg; vi har noggrant valt ut vårdande ingredienser med egenskaper som du kommer att uppskatta – våra produkter ska varken vara farliga för dig eller för de människor som tillverkar dem.