Hotell hemma

Morgan Madison grundades av Mr. Morgan som efter många års affärsresande landade på ett av Manhattans bästa boutiquehotell.

Det hotellet blev en given plats för honom att återvända till. Det hade allt. Känslan var nästan som att komma hem. Allt där inne, från handdukar, ljuslyktor och bestick till bäddset och kuddar, skulle han vilja ha hemma. Tanken på ett varumärke som skapade precis denna känsla föddes där och då. Genom sina många erfarenheter från affärsvärlden skapade Mr. Morgan ett varumärke med hållbarhet i fokus och målet att ta hotellet till hemmet.

Ett boutiquehotell är ett livsstilshotell som ger dig som gäst en känsloupplevelse, en atmosfär, något du identifierar dig med och känner dig hemma i. Hotellet ”The Morgans” på Madison Avenue har räknats som det första i sitt slag. I dag har boutiquehotell revolutionerat marknaden och Morgan Madison vill ge DIG möjlighet att ta hem samma lyxiga känsla.

Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellet till hemmet. Allt från handdukar, kuddar och bäddset: det ska kännas härligt och samtidigt som hemma. Vi ger dig den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.

Hållbarhet - planeten kan inte vänta

Vi arbetar effektivt med hållbarhetsfrågor och gör det yttersta för att ta fram hållbara produkter och för att klimatkompensera. Vi väljer ekologiskt eller återvunna fibrer och på många av våra produkter hittar du även märkningar från GOTS, Svanen och från Oeko-Tex.

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Kundtjänstnummer 0771-11 12 12
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

Om Oss

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

TEH_LOGOTYPE