Inredningstips

Skapa en femstjärnig hotellkänsla hemma
…. av Morgan Madison.

1. Sköna madrasser
En av de första sakerna som många gör så fort de har anlänt till ett hotellrum var att kasta sig på sängen och uppleva känslan av att sjunka ner i en mjuk massa – som att vila på ett moln.
Är det något du kan räkna med på ett femstjärnigt hotell är det oftast en riktigt god natts sömn!
Investera i den skönaste sängen du känner att din budget tillåter.

2. Vita lakan
Nästa viktiga ingrediens är vita lakan, örngott och påslakan. Det ger den där krispiga, rena känslan av ett lyxigt hotellrum.
Sen kan man pynta sängen med en färgglad pläd och med prydnadskuddar. Men det finns inget som slår den där känslan av fina, vita lakan. Välj gärna av hög kvalitet för bästa resultat. Du hittar ett av våra favoritlakan här. Bädda alltid sängen innan du går hemifrån; ett elegant, städat sovrum med sträckta lakan – det är där lugnet infinner sig!

3. Minska plottret
Rummet känns oftast elegant genom att det inte finns så mycket saker. Se till att ha lämplig förvaring till alla prylar som man har i ett hem, på så vis infinner sig en lugnare känsla. Låt gärna saker som är vackra att se på vara framme men skaffa en snygg ask till småsaker som du har bredvid sängen så som läsglasögon, handkräm eller dylikt.

4. Doftljus
Boutiquehotell med 4-5 stjärnor har i dag oftast speciellt utvecklade dofter. Det är för att när du vistas där och njuter och samtidigt känner en viss doft, kommer du även i framtiden känna njutning varje gång du upplever just den doften. Även denna känsla kan du skapa i ditt hem. Du kommer att känna en ren, lyxig och trygg känsla när du kommer hem och det doftar gott. Satsa på doftljus av bra kvalitet som brinner länge och ger en lågmäld, underbar doft. Prova gärna Bergamotto di Calabria som är en personlig favorit i vårt sortiment. Maskulin men ren!

5. Accenter
Välj vackra matchande accenter t.ex. prydnadskuddar i kombination med en pläd. Plädar finns ofta på hotellrum eftersom temperaturen inte alltid går att ställa in efter dina personliga önskemål och då är det bra att det finns en pläd att tillgå om man fryser. Pläden ligger ofta på hotellsängen. Vårt tips är att pryda sängen med en något mindre filt som ger en färgklick och som fungerar som ett slags accessoar till sängen. Pläden kan även läggas över en soffa eller fåtölj. 

Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellet till hemmet. Allt från handdukar, kuddar och bäddset: det ska kännas härligt och samtidigt som hemma. Vi ger dig den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.

Hållbarhet - planeten kan inte vänta

Vi arbetar effektivt med hållbarhetsfrågor och gör det yttersta för att ta fram hållbara produkter och för att klimatkompensera. Vi väljer ekologiskt eller återvunna fibrer och på många av våra produkter hittar du även märkningar från GOTS, Svanen och från Oeko-Tex.

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Kundtjänstnummer 0771-11 12 12
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

Om Oss

Kontakta oss

kundservice@morganmadison.se
Morgan Madison AB
559173-6615
Småbåtshamnen 18 F
263 39 Höganäs

TEH_LOGOTYPE