✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Ljusstake gjutjärn

 

 

Inred med ljusstakar i gjutjärn för att få en rustik och tidlös känsla i hemmet. Skapa vackra dimensioner genom att mixa och matcha ljusstakar i olika storlekar och former. Hos oss på Morgan Madison hittar du alla inredningsdetaljer du behöver för att sätta stil i hemmet. Besök vårt sortiment och uppdatera din inredning redan idag!

Ljusstake i gjutjärn – Ett hållbart material

När du väljer att inreda med en ljusstake i gjutjärn får du en inredningsdetalj som är både hållbar och vacker. Gjutjärn är ett material som åldras vackert och utgör en fin utsmyckning i hemmet. Materialet är hållbart och slitstarkt, vilket innebär att den håller under lång tid. Dessutom har gjutjärn en viss tyngd och stabilitet som gör att den står stadigt på bordet, bokhyllan eller vilken annan plats du väljer att placera den på. Tack vare dess goda kvalitet kan ljusstaken utgöra en fin utsmyckning såväl inomhus som utomhus på en altan eller balkong.

Matcha din gjutjärnsljusstake med mjuka textilier

När du ska inreda hemmet och skapa en mysig känsla bör du välja element med olika texturer. En ljusstake i gjutjärn har ett robust utseende med skarp, svart färg. Materialet fungerar utmärkt för dig som tycker om en industriell inredningsstil, men de passar även fint i moderna hem, där de kan utgöra en kontrast gentemot den övriga inredningen. Ett svart gjutjärnsljusstake gör sig fint i kombination med andra detaljer i material som glas, mässing eller stål. För att skapa en fin balans kan du kombinera dessa med mjuka, textilier i neutrala färger och skapar en extra dimension och liv i ett rum. Blanda gärna olika former och storlekar för att dra uppmärksamhet till detaljerna. 

Skötselråd

För att din ljusstake i gjutjärn ska hålla sig fin länge är det viktigt att du rengör den regelbundet. På så sätt förhindrar du rostbildning. Börja med att torka av ljusstaken med en fuktig trasa och därefter med en torr, mjuk trasa. Om du placerat din ljusstake i en utomhusmiljö där den utsätts för fuktighet bör du torka av den oftare för att förhindra att den rostar.