✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Små handdukar

 

 

Med små handdukar kan du på ett enkelt sätt skapa en lyxig och inbjudande känsla till ditt badrum eller gästtoalett. I vårt sortiment finns mindre handdukar i mjuka, exklusiva material och olika färger för att just du ska hitta några du tycker om. 

Små handdukar skapar en ombonad känsla 

Lyxiga små handdukar är inte bara en estetisk detalj, de är också praktiska och fyller en viktig funktion. Perfekta att ha tillgängliga för gäster eller för att torka av händerna efter att ha tvättat ansiktet. Kvalitetshanddukar ger en lyxig och ombonad känsla i badrummet som annars kan upplevas som kallt och tomt. Låt badrummet dekoreras med fräscha handdukar i stilrena färger. Det blir ett bra sätt att ge värme till det kalla kaklet. Våra mindre varianter är exklusiva och perfekta att ge bort som present eller bara för att unna dig själv. På Morgan Madison hittar du handdukar av hög kvalitet i fina färger som lyfter och skapar värme i ditt hem. 

Produkter med högsta kvalitet

Att införskaffa nya små handdukar i hög kvalitet är en bra investering. Det mjuka materialet och goda kvaliteten ökar inte enbart livslängden på handduken utan har också en extra hög komfort. Frotté är ett populärt material för badtextilier som ger mjuka produkter med hög absorptionsförmåga. Jacquardväv gör däremot att handdukarna får mer struktur och ett snyggt mönster. Är du ute efter att skapa en härligt lyxig hotellkänsla i ditt badrum? Då är det trevligt att rulla de små handdukarna och placera de fint i en liten korg intill handfatet. Det är både lyxigt, hygieniskt och väldigt omtyckt av gäster. Sortimentet i den här kategorin består av lyxiga små handdukar i mjuk frotté eller stilren jacquardväv. Alltid i högkvalitativ, ekologisk bomull för den bästa känslan och absorptionsförmågan. Att inreda med lyxiga små handdukar är också ett enkelt sätt att skapa en helhet i badrummet, särskilt om du matchar med resterande inredning. Våra små handdukar är både ett praktiskt och stilrent val för dig som söker kompakta och högkvalitativa produkter. Vi på Morgan Madison tar hållbarhet på allvar, oavsett vilka produkter du väljer från oss är de alltid producerade med omsorg för miljön och i högkvalitativ ekologisk bomull – för att leverera den riktiga hotellkänslan i ditt badrum.