✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

4-p Sable Luxury Hotel Towel set

999 kr

Sable är vårt stora handduksset med fyra lyxiga, tjocka handdukar. Paketet innehåller två badhanddukar och två gästhanddukar som är tillverkade i 580 gram kammad bomull. Den höga tätheten bidrar till handdukar som är tjocka, mjuka och högabsorberande med en lyxig känsla – precis som handdukarna på hotell! 

Sabel är i en sober färg som ger en förhöjd känsla av lyx och passar i alla badrumsmiljöer. Stajla dessa lyxiga, tjocka handdukar genom att vika dem snyggt och hänga på handdukstorken, eller för en spakänsla: rulla ihop och låt de lyxiga gästhanddukarna ligga framme vid handfatet. 

Detta generösa handduksset med lyxiga, tjocka handdukar är en perfekt inflyttningspresent och med sin neutrala färg är det även enkelt att matcha till andra färger.  

Färg: Sable/Beige.
Material: 100 % bomull, kammad bomull i 580 gram.
Mått: 2 stycken badhanddukar i storlek 70z140cm samt 2 stycken gästhanddukar i storlek 30×50 cm.
Tvättråd: Tvättas i max 60 grader.

Morgan Madison jobbar effektivt med hållbarhetsfrågor och ser det som en stor del av varumärket och av dess grundläggande värderingar. För dem är det t.ex. självklart att klimatkompensera. Morgan Madison arbetar enbart med produkter som produceras på fabriker med rättvisa löner och arbetsvillkor. Du kan som kund lita på att deras produkter håller det de lovar och att ingen produkt innehåller några skadliga kemikalier.

I lager

Artikelnr: CCTOW0010-8S Kategorier: , ,