✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Exklusiva doftljus – en uppskattad present oavsett stil 

Exklusiva doftljus – en uppskattad present oavsett stil 

Väldoftande doftljus

– Köpa doftljus i present? Här kommer våra bästa tips 

Ett exklusivt doftljus är en perfekt present till någon du tycker om! I vårt sortiment hittar du doftljus för alla tillfällen. Doftpreferens är individuellt och att köpa doftljus i present kan vara svårt – men här kommer våra bästa tips som kan underlätta presentköpet. 

  1. Doftljus i present till spaälskaren

För spaälskaren är väldoftande, rogivande doftljus ett måste i badrummet. Receptet för en lyckad spakväll hemma är varmt bad, lugn musik och en återfuktande ansiktsmask – för att göra hela upplevelsen komplett behövs ett väldoftande doftljus. Har du en spaälskare som vän rekommenderar vi att köpa ett doftljus med doft av lugnande lavendel, eukalyptus eller rosenblad.

  1. Doftljus i present till hemmamysaren

För personen som gillar att spendera tid hemma är tända väldoftande doftljus ett härligt sätt att lyxa till hemmamyset.

Doftljus skapar en mysig stämning och är enkla att flytta runt. Så när du ska köpa ett doftljus i present kan det vara en fördel att välja en doft som passar flera rum. Ett tips är även att investera i ett doftljus av hög kvalité, dels för bättre råvaror som ger en mer intensiv och väl utvecklad doft, dels för att brinntiden för doftljusen är betydligt längre.

Vårt doftljus Verbena Di Sicilia är en utmärkt present tack vare en behaglig frisk och fräsch doft som tilltalar de flesta. Doftljuset kommer i en söt presentask och har en tidlös design som passar alla hem – perfekt till badrummet eller sovrummet.

  1. Doftljus i present till inredningstokiga

Vår mattsvarta presentask innehållande ett doftljus och doftspridare är en perfekt present till den inredningstokiga vännen som går både på design och på doft. Att doftsätta sitt hem innebär att sätta en stämning som representerar dig som person. Vårt doftset med doften “Oriental rose and saffron” är en kryddig och intensiv doft med varma toner av mysk.