✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Doftspray & Rumsdoft

 

 

Fräscha upp hemmet med ett väldoftande rumsspray. Spraya direkt i luften eller på textilier såsom kuddar eller gardiner. Med ett doftspray får du en behaglig atmosfär och hos Morgan Madison kan du välja mellan lyxiga dofter som passar olika preferenser och tillfällen.

Doftspray för alla rum

Oavsett om du vill fräscha upp badrummet, sällskapsrummet eller sovrummet kan en rumsdoft vara den perfekta lösningen. Ett par spray skapar en behaglig känsla och bidrar till en trevlig stämning när du bjuder över sällskap till hemmet. Olika rumsdofter passar olika tillfällen och du kan välja mellan lätta och subtila noter till mer markanta och kraftfulla sådana.

Applicering av rumsdoft

När du använder ditt rumsspray på rätt vis håller doften som längst. Eftersom doften i sig är väldigt koncentrerad bör du till att börja med enbart spraya ett fåtal sprut. Vänta sedan ett par minuter för att känna efter hur väl doften spridit dig. Om du vill få doften att hålla så länge som möjligt är det ofta mer effektivt att spraya doftsprayen direkt på olika föremål i huset. Det kan exempelvis vara textilier som gardiner eller prydnadskuddar. Det ger dig en långvarig doft som skapar en behaglig atmosfär under hela dagen.

Säkerhet

När du använder våra rumsspray bör du följa instruktionerna på förpackningen. Undvik att spraya på nära avstånd från människor, djur och växter då det kan vara irriterande och skadligt. Se även till att hålla rumsspraten utom räckhåll för barn och förvara den på en säker plats.