✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Gästhanddukar

 

 

När du bjuder över främmande på besök är gästhanddukar i badrummet en trevlig inredningsdetalj. Med handdukar från Morgan Madison kan du skapa en elegant och ombonad känsla i badrummet. Välkommen att utforska sortimentet.

Lyxiga gästhanddukar

Med hjälp av textilier kan du skapa en ombonad känsla i hemmet, inte minst i badrummet. Gästhanddukar är ett praktiskt och hygieniskt alternativ till handdukar som används av flera personer. Genom att placera dem i en hylla eller korg utgör gästhanddukarna även en fin detalj i inredningen. För att skapa en lyxig hotellkänsla kan du rulla ihop handdukarna och placera dem på hög. När handduken är använd kan den kastas i tvättkorgen.

100% ekologisk bomull

I vårt sortiment finner du lyxiga gästhanddukar tillverkade av 100% ekologisk bomullsfrotté eller stilren jacquardväv. Materialen är både mjuka och absorbenta, tillverkade med hög trådtäthet. Tack vare den höga kvaliteten bibehålls färgen väl, även efter flera tvättar.

Trender kommer och går, men vi på Morgan Madison har med omsorg valt ut moderna men tidlösa färger som ska passa de flesta badrum. Med våra frotté- och jacquardvävda gästhanddukar kan du enkelt få ett stilsäkert badrum. Hos oss finner du handdukar i neutrala, jordnära färger såsom grått och vitt, vilket utgör ett fint komplement till din badrumsinredning. Du som vill skapa kontraster kan mixa och matcha våra handdukar i dova färger som dimrosa, petrol eller cashew med våra neutrala varianter.

Tvättråd för gästhanddukar

När du införskaffar nya gästhanddukar från Morgan Madison rekommenderar vi dig att lägga dem i blöt i kallt vatten under en timmes tid. Därefter tvättar du dem i 60 grader innan första användningen. Detta ger handdukarna den bästa möjliga absorberingsförmåga, eftersom trådarna då får chans att haka i varandra. Detta minimerar risken för att de dras ut efter flera tvättar. Undvik att använda sköljmedel när du tvättat frotté, då det bidrar till att torkförmågan försämras.