✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Inredningstips för gästrum – skapa hotellkänsla för dina gäster

Inredningstips för gästrum – skapa hotellkänsla för dina gäster

Välkomna dina gäster till ditt personliga och lyxiga gästrum, en plats där din familj eller vänner kommer att känna sig som bortskämda hotellgäster. Genom att lägga fokus på detaljer som handdukar, bäddset, belysning och rumsdoft kan du skapa en atmosfär av avkoppling och överdådig komfort. Här är fem inredningstips för att hjälpa dig att skapa den ultimata hotellkänslan:

lyxiga sängkläder från Morgan Madsion

1. Erbjud lyxiga handdukar

Investera i högkvalitativa handdukar i mjuk bomull eller lyxigt frotté. Välj enfärgade handdukar i mörka eller ljusa färger och skapa en tidlös och elegant känsla. I vårt sortiment erbjuder vi endast högkvalitativa material, såsom mjuk frotté, exklusiv jacquardväv och ekologisk bomull, för att skapa handdukar som tar din känsla av lyx till nya höjder. Se till att ha flera handdukar av olika storlekar tillgängliga för dina gäster, inklusive badlakan, handdukar och ansiktshanddukar.

2. Sängkläder i hotellstil

Skapa en härlig oas av komfort genom att välja sängkläder av hög kvalitet. Satsa på att dekorera sängen med en snygg sängkappa, ett lyxigt täcke och fluffiga kuddar. Välj ett färgschema som matchar resten av rummet och komplettera med dekorativa kuddar och överkast för en extra touch av lyx. Vi erbjuder exklusiva sängkläder i bomullspercale och våra bäddset är noggrant tillverkade med eleganta boudoiresömmar, vilket ger dig hotellkänslan när det gäller både material och design.

3. Stämningsfull belysning

Belysning spelar alltid en viktig roll i att skapa en mysig och välkomnande känsla i ett rum. Använd dimbara lampor och belysningsalternativ för att skapa en avslappnande atmosfär. Placera sängbordslampor vid sängen för att ge dina gäster möjlighet att skapa sin egen stämning och möjligheten att kunna läsa om så önskas. Komplettera med en elegant taklampa eller golvlampa för att skapa en allmän belysning i rummet.

4. Rumsdoft och doftspray

Skapa en välkomnande atmosfär genom att använda en subtil rumsdoft i gästrummet. Välj dofter som är fräscha och avslappnande och som skapar en härlig känsla för dina gäster. Placera även ut doftljus på strategiska platser för att sprida en behaglig doft i rummet. Kom ihåg att hålla doften subtil och inte för överväldigande.

5. Extra bekvämligheter

För att göra upplevelsen ännu mer speciell kan du lägga till extra bekvämligheter i  gästrummet. Varför inte placera en bricka med vatten, glas och några godbitar på sängbordet som en välkomsthälsning? Glöm inte att erbjuda toalettartiklar som schampo, balsam, duschtvål och lotion för att ge en helhetsupplevelse och den extra lyxiga hotellkänslan.

Genom dessa fem inredningstips kan du skapa en oemotståndlig och lyxig känsla i ditt gästrum. Dina vänner kommer att känna sig som väl omhändertagna gäster och njuta av atmosfären och den omsorg du har lagt ner i att ge en unik upplevelse för dem. Skapa hotellkänslan med oss på Morgan Madison.