✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Lyxiga frottéhanddukar

 

 

Skapa en elegant känsla i badrummet med lyxiga frottéhanddukar. Våra handdukar är tillverkade av högkvalitativ, ekologisk bomull som ger en behaglig känsla mot huden. Den goda kvaliteten ger handdukarna en hög absorptionsförmåga och en hållbar färg. Välj bland våra handdukar i dova färger och ge ditt badrum ett lyft redan idag.

Inred med lyxiga frottéhanddukar

Med våra lyxiga frottéhanddukar skapar du en inbjudande och exklusiv känsla i badrummet. Det innebär en långsiktig investering eftersom vi tillverkar handdukarna med högsta möjliga kvalitet. Om du söker en lyxig hotellkänsla kan du välja våra vita frottéhanddukar och om du vill skapa vackra kontraster mot din badrumsinredning kan du välja våra handdukar i dova, exklusiva färger. Våra handdukar och badlakan finns i olika storlekar går utmärkt att matcha med varandra för att skapa en vacker färgkombination.

Frottéhanddukar av hög kvalitet

När du investerar i lyxiga frottéhanddukar från Morgan Madison får du badlakan av god kvalitet. Handdukarna håller sig mjuka och svalkande under lång tid och bidrar till att göra ditt badrum till ett mer avkopplande och inbjudande rum. Våra mjuka frottéhanddukar är tillverkade av ekologisk bomull och har en hög trådtäthet. Detta tillåter dig att tvätta dem i höga temperaturer utan att de förlorar sin färg. Handdukarna har en god absorptionsförmåga och känns behagligt mot huden.

Hållbarhet i fokus

Vi på Morgan Madison arbetar kontinuerligt med hållbarhetsfrågor och ser det som en viktig del av vårt varumärke. Våra handdukar tillverkas av högkvalitativ ekologisk bomull och vi är noga med att inga av våra produkter innehåller några skadliga kemikalier. Samtliga av våra produkter produceras i fabriker med rättvisa löner och arbetsvillkor för att säkerställa social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet i hela vår verksamhet.