Lyxiga sängkläder

 

 

Lyxiga sängkläder med hotellkänsla

Önskar du samma lyxiga känsla hemma som när du bor på hotell? Då är våra bäddset ett utmärkt val för dig. Med våra mjuka och luftiga sängkläder av högsta kvalitet kan du njuta av en god natts sömn och vakna upp utvilad varje morgon.

Välkommen att upptäcka vårt utvalda sortiment.

Lyxigt bäddset för hemmet

Exklusiva hotell karaktäriseras av lakan med sval krispighet och en viss strävhet. Dess enkelhet, kombinerat med smakfulla detaljer är det som ger sängkläderna en känsla av lyx och elegans. När du ska investera i ett bäddset till hemmet och vill uppnå samma exklusiva känsla som på hotell bör du välja stilrena sängkläder av god kvalitet. Hos Morgan Madison erbjuder vi lyxiga påslakanset tillverkade av bomullspercale. Med stilrena detaljer i form av boudoiresömmar får du ett bäddset som ger dig hotellkänsla, både när det kommer till material och utförande.

Så bevarar du hotellkänslan efter tvätt

Sängkläder i percale ger den klassiska krispiga känslan samtidigt som det är svalt och skönt mot huden. Percale vävs med en teknik som kallas “en tråd över och en tråd under” vilket ger en tät väv med en sträv struktur. Ett krav som ställs på sängkläder som används på hotell är att de behöver hålla över tid och klara många tvättar. Eftersom percale är ett slitstarkt material tack vare sin vävteknik, går det utmärkt att tvätta bäddseten regelbundet i höga temperaturer. En anledning till att lyxigt bäddset på hotell är så sköna beror på att tvätterierna varmmanglar sängkläderna. Manglingen pressar sängkläderna hårt och minskar dammhalten, vilket ger dem en krispig känsla som håller länge då tyget inte drar åt sig smuts och partiklar lika snabbt.

Miljövänliga sängkläder

Vi på Morgan Madison tar hållbarhet på största allvar och producerar alla våra bäddset med omsorg för miljön. Våra lyxiga sängkläder har vi låtit tillverka i bomullspercale av 100% ekologisk GOTS-märkt bomull och de är utöver det även Svanenmärkta. Det innebär att du alltid kan sova skönt och med gott samvete när du investerar i påslakanset från oss.