✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

Skapa hotellkänsla i ditt sovrum – 5 enkla inredningstips

Skapa hotellkänsla i ditt sovrum – 5 enkla inredningstips

Skapa hotellkänsla i ditt sovrum – 5 enkla inredningstips

Drömmer du om att vakna upp i ett sovrum som ger dig känslan av att vara på ett lyxigt hotell? Att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär i sovrummet kan göra stor skillnad för din sömnkvalitet och välbefinnandet i hemmet. Här listar vi 5 enkla inredningstips som ger dig hotellkänsla i ditt sovrum!

lyxiga sängkläder från Morgan Madsion

1. Bädda med ett lyxigt bäddset

När du vill skapa en hotellkänsla i sovrummet har valet av sängkläder en avgörande betydelse. Exklusiva hotell är kända för att ha krispiga och svala sängkläder i eleganta utföranden och det är detaljerna som gör skillnaden. Hos Morgan Madison hittar du lyxiga sängkläder i bomullspercale som är svalt och behagligt mot huden, samtidigt som det har en viss strävhet som ger den där krispiga känslan när du bäddar sängen. Materialet är av en hög kvalitet, vilket innebär att dina sängkläder kommer att bibehålla en lyxig känsla även efter många tvättar. Våra påslakanset har stilrena boudoirsömmar – en fin detalj som ger sovrummet en mer sofistikerad touch.

2. Dekorera med prydnadskuddar

Öka känslan av lyx i sovrummet med hjälp av prydnadskuddar. På finare hotell är sängarna ofta prydda med eleganta kuddar som skapar en inbjudande känsla. Kuddarna bör vara i harmoni med sänklädernas stil, men samtidigt skapa en kontrast som ger rummet en extra dimension. När du väljer ett neutralt påslakanset är det därför effektfullt att komplettera med lyxiga, mönstrade prydnadskuddar.

3. Fräscha doftljus

Att inreda ett hem handlar inte enbart om att välja rätt möbler och färger, utan även att skapa rätt stämning i rummet. En viktig faktor för att skapa en exklusiv hotellkänsla är doft. När du inreder med doftljus kan du skapa en extra dimension av lyx och avkoppling, som efterliknar känslan på ett exklusivt hotell.

Hos oss hittar du lyxiga doftljus med olika doftnoter som passar olika preferenser. Våra ljus presenteras i fina glasbehållare och utgör en vacker inredningsdetalj. Med ljus kan du göra sovrummet extra inbjudande och hos oss kan du välja mellan fräscha citrusdofter som skapar en energigivande atmosfär, söta fruktiga dofter för en somrig känsla, eller ljus med doft av sandelträ som fyller rummet med varm mystik.

4. Dekorativa och väldoftande rumsspray

Ett annat sätt att inreda med doft är genom att använda doftspray. Detta är en detalj som kan bidra till att skapa lite extra lyx när du inreder sovrummet. Ett rumsspray har en sofistikerad doft och en stilfull förpackning, vilket gör den till en fantastiskt fin inredningsdetalj som bidrar till hotellkänsla i hemmet. Ett par spray sprider en subtil och behaglig doft i rummet och gör sovrummet till en härlig plats att befinna sig på. 

När du inreder med doft är det viktigt att inte överdriva. För mycket doft kan vara överväldigande och störa harmonin. Använd därför dina dofter sparsamt och låt dem spridas naturligt i rummet. Undvik att blanda många olika dofter på samma gång och välj istället en eller ett par dofter som kompletterar varandra.

5. Stilrena inredningsdetaljer

De mest eleganta hotellen har väl genomtänkta inredningsdetaljer som skapar en unik, personlig och exklusiv atmosfär. När du vill få till rätt hotellkänsla i ditt sovrum bör du se till att varje inredningsdetalj bidrar till en harmonisk helhet. Välj bordslampor, ljusstakar, plädar och dekorativa inredningsdetaljer som går i ett gemensamt tema.

lyxiga sängkläder från Morgan Madsion

Få hotellkänsla i sovrummet hos Morgan Madison

Vår vision är att ta hotellkänslan till hemmet. Allt från bäddset, kuddar och inredningsdetaljer ska kännas härligt och elegant och samtidigt som hemma. Med våra produkter kan du skapa den där lyxiga känslan som du bara får från ett exklusivt boutiquehotell. Så besök vår hemsida, ta med dig hotellkänslan hem och njut av den varje dag.