✔  Säker betalning med Klarna


✔  Leveranser med DHL


✔  Fri frakt vid beställning över 500 kr


✔  Enkla returer

BADRUM MED HOTELLKÄNSLA 

BADRUM MED HOTELLKÄNSLA 

Badrum med hotellkänsla

– Lyxiga inredningsdetaljer som ger ditt badrum hotellkänslan!

Att skapa ett badrum med hotellkänsla står högst upp på önskelistan hos många och vi förstår varför. Ett lyxigt stilrent badrum är något att längta till för avkoppling och ro.

Drömmer du om att få ett lyxigt badrum med hotellkänsla? Här kommer våra tips på inredningsdetaljer som förnyar och uppgraderar ditt badrum med hotellkänsla utan att behöva genomgå en kostsam renovering.

 

1. Enfärgade handduksset för ett badrum med hotellkänsla

Detaljer är a och o för att få till hotellkänslan i ditt badrum, därför är det viktigt att hålla det enhetligt. För många olika färger och mönster ger ett rörigt intryck – så undvik att gästhanddukar, handdukar och badhanddukar i varierande färger hänger framme samtidigt. Investera i kompletta handduksset i ett fåtal färger som du gillar och inred badrummet med en färg i taget.

I vårt sortiment hittar du ett lyxigt set med hotellhanddukar. Handdukssetet innehåller två badhanddukar (70 x 140 cm) samt två gästhanddukar (30 × 50 cm). Morgan Madisons handduksset är tillverkade av 100 % kammad bomull i 580 gram och ger en härlig mjuk frotté – precis som handdukarna du hittar på ett hotell!

Detta lyxiga handduksset finns i två naturliga färger – beige eller antracit som passar in i alla badrumsmiljöer och förvandlar vilket badrum som helst till ett lyxigt badrum med hotellkänsla.

 

 

 

2. Inbjudande hotellkänsla i badrum med ett elegant tvålset

Förgyll ditt badrum med en inbjudande hotellkänsla genom att låta ett matchande set med väldoftande tvål och mjukgörande handkräm stå framme vid handfatet. För att få en komplett hotellkänsla i badrummet – rulla ihop ett par gästhanddukar i vitt och placera bredvid gärna på ett läckert fat eller bricka. Vi på Morgan Madison älskar kontraster och att mixa olika material för en exklusiv hotellkänsla – vårt fat i trä passar utmärkt för att förvara smycken eller små tuber med handkräm i.

Vi på Morgan Madison har tagit fram ett tvålset (se setet här) med inspiration av boutiquehotellen på Manhattan. Med sin svarta och eleganta look kommer vårt tvålset att bli en riktig lyxig detalj i ditt badrum och sprida en härlig doft av sandelträ, citrusfrukt och underton av vanilj. På Morgan Madison jobbar vi effektivt med hållbarhetsfrågor och därför har vi valt att designa flaskorna i aluminium – så att de går att återanvända. Som pricken över i för ett badrum med hotellkänsla så medföljer en svart elegant bricka tvålsetet.

 

 

 

4. Tillför växter för en fräsch och levande hotellkänsla i badrummet

Det är detaljerna som räknas brukar man säga och ett enkelt sätt att tillföra hotellkänsla i badrummet är att låta gröna växter flytta in. Badrummet kommer kännas mer levande med de gröna inslagen och de bidrar till en bättre badrumsmiljö. Växter som fredskalla, prickblad eller bromelia är lättskötta och klarar sig i en badrumsmiljö med begränsat ljus och mycket fukt.

Har du inget fönster i badrummet men ändå vill åt ett levande badrum med hotellkänsla så går det utmärkt med en konstgjord variant.

 

5. En genomtänkt hotellkänsla i badrum med stilleben

Hos boutiquehotellen är inget lämnat åt slumpen, varje detalj är noga genomtänkt för att matcha resterande inredning och skapa den ultimata hotellkänslan. Stilleben är en trend som alltmer synts på boutiquehotellen.

Men vad är egentligen stilleben? Tidigare har det varit förknippat med ett konstobjekt som porträtterar ett föremål men numera har definitionen utvidgats till att även inkludera arrangemang av olika föremål. I dag ser vi allt fler stajlade fönsterbrädor, bokhyllor och soffbord. Med hjälp av snygga böcker, doftljus, dekorationer, vaser eller växter utnyttjar man ytan till att komponera ihop ett stilleben.

Har du en fönsterbräda eller hylla i badrummet som står tom? Kombinera funktion med form, en marmorbricka till ihoprullade vita gästhanddukar ger en spakänsla, medan vår dekoration Unique är perfekt för att skapa kontraster mellan olika material.

 

Små detaljer har större betydelse än vad du tror, för att få den lyxiga hotellkänslan i badrum är detaljerna verkligen a och o. Börja med att sortera dina handdukar. Lämna in handdukar som är söndriga, urtvättade, eller inte faller in i den färgskala du valt, till en textilåtervinning och investera i nya fluffiga handduksset (Se våra handduksset här)

Vi på Morgan Madison har ett stort sortiment av handdukar i olika storlekar och färger, bland annat gästhanddukar, handdukar och badhanddukar. Önskar du köpa fler handdukar har vi flera prisvärda lyxiga handduksset med hotellkänsla som definitivt kommer ge ditt badrum ett riktigt lyft.